Sanilux maakt dromen realiteit.

Al 20 jaar zet Sanilux de dromen van haar klanten om in prachtige keukens en -badkamers. Wij combineren creativiteit en kwaliteit gaan en dat alles in een gemoedelijke sfeer. Persoonlijke aandacht garandeert een optimaal resultaat.

De zaak werd in 1996 opgericht door Leon Denkers en enkele jaren traden zijn dochter Cindy en haar man Mischa ook toe tot het bedrijf.

Toonzaal

Sanilux beschikt over een ruime toonzaal in De Klinge (St. Gillis Waas). Hier kunt u inspiratie voor uw nieuwe keuken of badkamer op doen.

Daarnaast hebben we ruim 2000m2 aan sanitair tegen zeer scherpe prijzen. Kom gerust eens langs. Een kop koffie staat altijd voor u klaar!

Leon Denkers

Eigenaar

Cindy Denkers

Bedrijsleidster/ Designer

Mischa Picavet

Hoofd Montage

Jordy Oosterhof

Montage

Werkwijze

Sanilux staat al 20 jaar voor kwaliteitskeukens en -badkamers. Sanilux is een echt familiebedrijf. De zaak werd in 1996 opgericht door Leon Denkers en enkele jaren traden zijn dochter Cindy en haar man Mischa ook toe tot het bedrijf.
Vandaag de dag zijn dochter Cindy haar man Mischa ook werkzaam in de zaak. Samen staan zij garant voor de creativiteit en kwaliteit waar Sanilux bekend om staat.

Adviesgesprek

Een nieuwe keuken kopen is een beslissing waar u jaren plezier van gaat hebben. We nemen dan ook uitvoerig de tijd om alle mogelijkheden met u door te spreken. Daar nemen we graag de tijd voor, zodat we al uw wensen goed kunnen inventariseren. U zult zich bij ons niet opgejaagd voelen.

Ontwerp

Wanneer al uw wensen bij ons bekend zijn gaan wij aan de slag om uw wensen om te zetten in een creatief keuken- of badkamerontwerp, dat past bij uw stijl, het huis en uw budget. Naast het ontwerp ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Realisatie

Als u tevreden bent over ontwerp en offerte gaat ons vakkundige en zeer ervaren team voor u aan de slag om uw droomkeuken of -badkamer te realiseren. We geven een duidelijke planning vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw eisen. Wij staan zelf in voor de geleverde kwaliteit, want we zijn pas tevreden als u dat bent.